Dnevni.ba - PRELOADER

Piletina s gorgonzolom

28 Svi 2021


Piletina s gorgonzolom

Za svega 20 minuta dobit ćete fantastičan ručak za cijelu obitelj.

Sastojci:

– 1 bijelo meso

– 1 žličica maslaca

– 1 žličica mješavine suhog začina (majčina dušica, žalfija, ružmarin, mažuran i korijander)

– 200 g vrhnja za kuhanje

– 150 g gorgonzole

– sol, papar

Priprema:

Bijelo meso narezati na kockice. Posoliti ga i popapriti.

Na dno tave prosuti suhe začine, pa dodati maslac da se zagrije par sekundi, tek da zamiriše suho bilje.

Propržiti meso par minuta s obje strane. Ono će upiti arome začina.

Sada komadiće gorgonzole utisnuti, između kockica mesa, a ostatak spustite u tavu.

Okrenite meso i pustite par sekundi da se sir otapa, a meso ga upija.

Naliti vrhnje i krčkati par minuta s obje strane.

Dobar tek!

GASTRO


Hercegovački vinogradari bilježe iznadprosječan urod, očekuju vrhunsko vino

MOSTAR - Vinogradari u Hercegovini ove godine bilježe iznadprosječan urod grožđa i izvrsnu kvalit...

05 Lis 2025

Završen četvrti Moba Street Food Festival u Mostaru

MOSTAR - Nastupom DJ dvojca s projektom Brown Sugar RnB, održanim u nedjelju, 7. rujna, službeno ...

08 Ruj 2025

Na BLAŽ Enologyju u Međugorju predstavlja se 30 vinarija iz BiH, Italije i Hrvatske

Najavljeni dani BLAŽ-a u Hercegovini već su počeli. U hotelu Buna kod Mostaru održan je jo&scaron...

27 Kol 2025